Tekemistä ja elämyksiä Rokua Geoparkissa

Nauti Rokua Geoparkin luonnosta jokaisena vuodenaikana. Vuokraa välineet hiihtoon, lumikenkäilyyn, maastopyöräilyyn, kalastukseen tai melontaan ja vietä aktiivinen loma. Tai liiku luontopoluilla ja metsissä omin jaloin patikoiden, sienestäen tai marjastaen!

Tekemistä

Rokua Geoparkin alueella on kattava ulkoilureittien verkosto sekä monia yrityksiä, jotka tarjoavat opastusta, ohjelmapalveluita ja vuokravälineitä. Nauttia voit myös omin päin luontopoluilla ja metsissä patikoiden, sienestäen tai marjastaen!
Tekemistä

Luontokohteet

Rokua Geoparkin ainutlaatuinen syntytarina tulee tutuksi alueen lukuisissa luontokohteissa, joiden historia ulottuu tuhansien, jopa miljardien vuosien taakse.
Luontokohteet

Kulttuurikohteet

Tutustu nykyisten ja menneiden sukupolvien elämäntyyliin. Ihastele ympäristötaidetta ja arkkitehtuuria Rokua Geoparkin kulttuurikohteissa.
Kulttuurikohteet

Tapahtumat

Festareita, näyttelyitä ja hyvinvointia! Rokua Geoparkissa järjestetään mieleenpainuvia tapahtumia ympäri vuoden. Löydä Rokua Geopark -alueen kiinnostavimmat menovinkit tapahtumakalenteristamme!
Tapahtumat

Artikkeli

Suosituimmat kohteet

Rokua Geoparkin maiseman syntytarinaan ja kulttuurihistoriaan voi tutustua monissa, mitä upeimmissa kohteissa Oulujokilaakson, Rokuan ja Oulujärven alueilla. Vierailemalla suosituimmissa kohteissamme pääset hyvin alkuun löytöretkelläsi Rokua Geoparkissa!

Tutustu suosituimpiin kohteisiin

Artikkeli

Jääkauden jäljillä -rengasreitit

Kokosimme kolme valmista reittiehdotusta yhden tai useamman päivän reissullesi Rokua Geoparkissa. Rengasreittien varsilta löydät upeimmat luonto- ja kulttuurikohteemme sekä monipuoliset palvelut!

Tutustu rengasreitteihin

Artikkeli

Esteettömät kohteet Rokua Geoparkissa

Rokua Geopark tarjoaa hienoja luontoelämyksiä ja retkikohteita niin aktiivilomailijoille kuin luonnosta nauttiville perheillekin. Tutustu tarkemmin esteettömiin kohteisiin ja tule kokemaan Rokua Geopark!

Esteettömät kohteet