Ei ole ruokaa ilman kulttuuria, eikä kulttuuria ilman ruokaa.
Kaikilla perinteisillä resepteillä on tarina kerrottavanaan – ja mikä olisikaan parempi tapa oppia niitä kuin tekemällä ja maistamalla itse?
Tule oppimaan, kuinka valmistetaan suomalaisen ruokakulttuurin rakastetuimpia herkkuja, samalla kun kuulet, miten ne ovat juurtuneet suomalaisten arkeen.
Elämyksen kulku
🌿 Luonto inspiroi: Saapuessasi voit ensin kävellä upeissa maisemissa, joissa boreaalinen arktinen metsä ja Rokua UNESCO Geoparkin jokilaakso luovat täydellisen tunnelman kurssille.
🍲 Kokkaushetki: Opit valmistamaan:
”Torstaisopan” – perinteisen suomalaisen keiton
Maan suosituimman suolaisen piirakan
Romanttisen, dekadentin kakun
Perinteisiä suomalaisia juomia
Koko työpajan ajan opas johdattaa sinut raaka-aineiden, tekniikoiden ja tarinoiden maailmaan, joissa nämä reseptit kietoutuvat osaksi Suomen historiaa.
🥄 Elämyksen lopuksi:
Nautit itse valmistamasi herkut
Saat reseptit mukaasi + yllätysesineen, jolla voit jatkaa kokkailua kotona
Opit suomalaisen runon, jonka voit jakaa ystävillesi – mitä tekemistä runoudella on ruoan kanssa? Kaiken. Mutta sen saat selville vain osallistumalla.
Erityisruokavaliot:
Kaikki reseptit ovat sovellettavissa vegaaniseen ja gluteenittomaan ruokavalioon.
Kenelle sopii?
✔ Yksin matkustaville
✔ Pariskunnille
✔ Kaveriporukoille tai perheille (max. 6 hlöä)
✔ Lapsille (5-vuotiaaksi asti ilmainen, yli 2 lapsen ryhmille lisämaksu. 6–14-vuotiaat -50%)
Huom! Tuote toteutetaan englanniksi.