Piilopaikka - tapahtumatila ja sauna Muhoksella

A'la Laitasaari

Ketolanojantie 499
91500, Muhos

kaarlo.mertaniemi@elisanet.fi
0504392950

Piilopaikka on tunnelmallinen sauna- ja ajanviettotila Topeliuksen Koivu ja Tähti -sadun maisemissa Muhoksella, vain 30 kilometrin päässä Oulusta. Jopa 20 hengelle soveltuva ajanviettopaikka tarjoaa toisaalta erähenkisen ympäristön mutta myös modernit saunomispuitteet tarpeisiisi.

Lämmitä sauna, istu iltaa, nauti hellalla tai nuotiolla valmistamastasi ruuasta, paranna henkistä hyvinvointiasi ryhmäsi kanssa. Piilopaikassa koet turvaa maailman myrskyiltä. Ympäröivässä maastossa voit edetä luontopolkua Tervareitistöön jalan, maastopyörällä tai tarpoa lumessa voimiesi mukaan Topeliuksen muistokivelle ja takaisin. Anna mielikuvituksesi viedä sinut muinaisiin ja menneisiin tapahtumiin.

Piilopaikan esittelyn yhteydessä kerrotaan seudun ja paikan taustoista. Sisätilat ovat sopivia myös liikuntaesteisille, WC-tiloissa liikuntarajoitteiset tarvitsevat avustajaa. Vuodenajan ja vaatuksen suhteen kannattaa huomioida, että oleskelutila ei ole lämpöeristetty. Avotulisija luo lämpöä kaikkina vuodenaikoina!

Verkkosivut